Autóbérlés Budapest és Liszt Ferenc Repülőtéren

 

Autóbérlés Budapesten

 

Cégünk Budapesten és országosan szolgálja ki ügyfelek igényét személy haszon és Kisbusz bérbeadás tekintetében.
Gépjármű parkunk 0-5 éves korig terjed. Minőséget megbízhatóságot ennek köszönhetően tudjuk garantálni.
Gépjárműveinket online rendelésen keresztül foglalhatják.

Kereső rendszerünk biztosítja a napra kész információkat, mely alapján rendeléseiket leadhatják.
Cégünk részének szolgáltatása a hozom viszem kiszállítás. Önnek megjegyzésbe rögzíteni kell a kiszállítás helyszínét " átvétel helyét és leadás helyét". Szolgáltatásunk nem foglaltatik benne a bérleti dijba. Ennek kalkulációját rendelést követően eljuttatjuk ön részére egyeztetést követően.

Gépjármű átvétel Budapesten 1106 Budapest Maglódi út 6. Carimpex KFT

Szolgáltatásunk és bérleti szerződés feltételeit az Autó bérlés feltételei között találja.

Kellemes utazást kívánunk bérautóinkkal. 

 

Autóbérlés Budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren

 

Személyautó bérlés Budapest

 

Az Autóbérlés Budapest Airport területén minden nap lehetséges, a legjobb feltételekkel. Közlekedjen a városban kényelmesen kis fogyasztású autóval. A bérelt járművet az Budapest repülőtér érkezési szintjén fel veheti és le is adhatja.

Mind emellett lehetősége van a Liszt Ferenc reptéren felvett autóját a város más pontján leadnia, és természetesen fordítva is.

A Budapest Airport területén a parkolás díjköteles ezt minden ügyféltől kérjük, vegye figyelembe. Az óradíjjak 10€/óra

Reptéri autókölcsönzésnél lehetősége van valutával fizetnie, napi középárfolyamon, ha esetleg mégis forinttal szeretne fizetni, vegye figyelembe, hogy a Liszt Ferenc reptéren, egyedi áron váltanak külföldi valutát gyakran 50-70 forinttal alacsonyabb összegen, mint az MNB középárfolyam. A valutával fizetett kauciót, valutában is veheti át. Így elkerülhető a pénzváltáskori veszteség. A járat késése esetén minden esetben kérjük jelezze ügyintézőnknek, ez nagyban segíti a munkánkat köszönjük.

Ha külföldön dolgozik, és szabadságra néhány napra vagy hétre visszatér Magyarországra, praktikus megoldás szabadság idejére az autókölcsönzés. A legjobb, ha az autó már várja Önt, mikor leszáll a repülője a Budapesti repülőtéren.

 

Liszt Ferenc Repülőtéri Autóbérlés kényelmesen!

 

Biztosítjuk Önnek, hogy a Budapest Liszt Ferenc Reptéren az autókölcsönzés lehetőséget 0-24 órában, így akkor veheti fel és adhatja le autóját, amikor Önnek a legkényelmesebb.

A reptér érkezési szintjén perceken belül átveheti bérelt autóját. Angol, Német, Magyar nyelvű szerződéssel a lehető leghatékonyabb ügyintézéssel.
A foglalásban megjelölt kiegészítők (tetőbox, gyerekülés, stb.) ilyenkor már be vannak szerelve a gépkocsiba.
Lehetőséget tudunk biztosítani a Budapest Ferihegy Reptéren való fizetéshez, valutában, aznapi középárfolyamon.

Autókölcsönzés díj fizetési lehetőségek a Budapest Liszt Ferenc reptéren:

  • Készpénzzel
  • Kártyával
  • Simple Pay-al.
  • Banki átutalás

 

 

Reptéri autókölcsönzés nem magyar állampolgárok számára

 

Lehetőség van nem magyar állampolgár autókölcsönzésére is a Budapest Liszt Ferenc repülőtéren, ehhez személyes okmányok, útlevél szükséges.

Az ügyfélnek nem keletkezik többlet költség e miatt. A reptéri átvételnél fontos szempont, hogy vagy leendő ügyfelünk, vagy egy vele utazó személy beszélje az angol nyelvet. Megfelelő kommunikáció hiányában a reptéri átvétel nem lehetséges.

Javasoljuk az Európa határain túlról érkező ügyfeleknek, hogy Nemzetközi Jogosítványukat hozzák magukkal, a szerződéskötéshez nem feltétel, de a hatóság az országon belül elkérheti a bérlőtől.

A nem magyar állampolgároknak az autókölcsönzés ideje alatt az országon belül érvényes sebesség határokat, feltétlenül szükséges betartaniuk. Ennek legmagasabb értéke

  • Magyarországon 130km/h,
  • Autóúton 110km/h.

Leggyakoribb úticélok a Budapesti repülőtérről indulva Magyarország, Horvátország, Szlovénia, Ausztria. Kérjük ügyfeleinket, hogy időben vegyék meg az adott országokban szükséges helyi matricákat a díjköteles útszakaszokra. Budapesten nem szerezhetők be a külföldi utakra szóló autópálya matricák, erre általában csak a határ menti magyar benzinkutaknál van lehetőség. Sok országra azonban az autópálya matrica online megvásárolható. Esetleges kérdéseiket ezzel kapcsolatosan tegyék fel ügyintézőnknek, ha nem biztosak valamiben.

 

Autóátvétel a Liszt Ferenc Repülőtéren!

 

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét arra, hogy a Budapesti Repülőtéren igen magas a parkolási díj. Ezért érdemes külföldről érkezőknek előzetesen megadni adataikat. Ez segít a gyorsabb autóátvételben, hiszen így kitöltött szerződéssel várjuk Önöket a Ferihegyi Repülőtéren.

Mint minden repülőtéren, a Budapesten is van mód kerekes szék és mentő ápoló segítségére, ha mozgáskorlátozott személlyel érkezne a Ferihegyi reptérre. Ezt időben érdemes jelezni a reptérnek és ők várni fogják a tisztelt utast megérkezéskor. Ebben az esetben érdemes magasabb építésű autót foglalni amelybe könnyen be és ki lehet szálni a mozgáskorlátozott személynek. Bármilyen egyéb extra kéréssel forduljanak hozzánk bizalommal.

A Budapest Airport területén 30km/h a megengedett sebesség, állandó rendőri jelenlét mellett. Kérjük figyelmesen vezessenek!
A Liszt Ferenc Repülőtéri autó felvétel 2500 forintba kerül ügyfeleinknek, az autókölcsönzés végeztével ügyintézőnk ugyanott a repülőtéren veszi vissza az autót öntől. A készpénzzel fizetett deposit ekkor kerül visszafizetésre.

A Budapest Airport területén a parkolás 5 percig díjmentes, rendszerint ez elegendő a szerződés lezárására.
Budapest irányába a Ferihegyi Repülőtér megközelítése az MO-ás körgyűrűn a legegyszerűbb, a 4-es út használatával Budapest felé. A forgalom jelző táblákon Airport felirat keresendő.

Bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal, legjobb tudásunk szerint igyekszünk megoldást ajánlani önnek.

 

Az üzenetküldő segítségével, tegye fel felmerülő kérdéseit *
 *
 *
+36
 *