Kisbusz bérlés rövid és hosszútávra

 

Kisbusz bérlés Budapest

A megfelelő bérelni kívánt kisbusz kiválasztása:

Az igényeinek megfelelő bérelni kívánt kisbusz kiválasztása.  Itt első sorban érdemes figyelembe venni mennyire, hosszú útra utaznak, pontosan hányan utaznak, illetve mekkora csomagokkal. Ha ezek meg vannak választhatnak közepes és nagy csomagterű kisbuszaink közül. A minibusz választásnál  érdemes még figyelemben venni, hogy szeretnének-e vontatni valamit az utazásuk során, amennyiben igen javasolt vonóhorgos kisbuszt választani.

A foglalás:

Miután megtaláltuk a számunkra legkedvezőbb kisbuszt érdemes, előre lefoglalni a kisbuszokat, hiszen bizonyos időszakokban már hónapokkal a előre betelnek a szabad  időpontok foglalás tekintetében. Ha biztos a bérlésben, javasolt azonnal felvenni a kapcsolatot ügyintézőnkkel, hogy előre nyugodt lehessen minibusz bérlésével kapcsolatban.

A bérlés:

Miután felvette a kapcsolatot ügyintézőnkkel a bérléssel kapcsolatban és megkapta a bérlésre kiszámított teljes díjat minden fajta rejtett költség nélkül. Megkérjük, hogy a kiszámított bérleti díj 40 %-át előre kérjük a megadott bankszámlánkra átutalni foglaló gyanánt. Amint sikeres volt a foglalás, megkérjük, hogy a bérlő, illetve  a majdani sofőrök adatait fénymásolva küldje el nekünk e-mailben annak érdekében, hogy a bérleti szerződést előre elkészíthessük Önnek. Ezáltal időt spórolva a kisbusz átvételénél. A bérléshez szükséges információkat megtalálja a autóbérlés feltételei fül alatt.

Az átvétel:

Az átvétel napján kérjük Önt hogy, hozza magával kisbusz bérlés esetén a 200.000 Ft kauciót, illetve ha magánszemélyként bérel kísérje el Önt a kezese is.  A szerződés aláírása előtt közösen átnézzük a Kiválasztott kisbusz, hogy Ön is megbizonyosodhasson arról, hogy a bérelni kívánt kisbusz kiváló esztétikai és műszaki állapotban van.

Opel Vivaro Combi 1.6 CDTI

Egy igazán remek megoldás.
Az ízléses fekete fülkét az Ön igényeit szem előtt tartva tervezték.

Az állítható, függőlegesen álló ergonomikus ülésekből minden könnyedén elérhető, maximális kényelmet biztosítva.

Rendkívül rugalmas üléskoncepció és csomagtér.

Tér és kényelem. Juttassa el munkatársait, sportcsapatát vagy utasait úti céljukhoz a leghatékonyabb és legkényelmesebb módon.

Kisbusz bérlés Budapest

Autózzon tökéletes sebességgel.

Haladjon egyenletes sebességgel a sebességtartó automatika bekapcsolásával. A sebességkorlátozó funkció biztosítja, hogy ne lépje át a maximális sebességet. A vezető bármikor kikapcsolhatja a rendszert átmenetileg.