AUTÓFLOTTA KEZELÉS

 

Ha Önnek fontos, hogy a céges flottában lévő autók megfelelően karban legyenek tartva...
A legmodernebb eszközökkel felszerelt műhelyünkben személygépkocsik és kisteherautók teljeskörű szervizelésével foglalkozunk. 
Szervizelés ideje alatt biztositva legyen önnek a mobilitása cégünk csereautót "Bérautót" biztosit.
Magasan képzett szakemberekkel (autószerelő, lakatos,- klíma és villanyszerelő) várjuk régi és új Ügyfeleinket.

 

Autóflotta kezelés


Az Ön autó flottája a mi gondunk!

 

  • Az autószervizeléssel kapcsolatos összes feladatot átvállaljuk. Önnek csak egy telefonhívás, és autójáért a cég telephelyére vagy dolgozójához megyünk.
  • Az autó időszakos karbantartási feladatait figyelemmel kísérjük.
  • A dolgozók saját autóinak hasonló figyelmet szentelünk, kedvezményeink dolgozóit is megilletik.

 

Autóflotta kezelés az Ön cégének!

 

Napjainkban egyre több cég biztosít dolgozóinak céges autót. Az olyan cégeknél, melyek több ügyfelekkel kapcsolatot tartó munkavállalót foglalkoztatnak, autóflottájuk kezelésében praktikus választás cégünk Carimpex KFT  

A könnyebb kapcsolattartás érdekében érdemes egy céget megbízni az összes céges autó kezelésével. Cégesautóflottájának dokumentumai így egy helyen lesznek, esetleges probléma esetén nem kell keresgélni, hogy melyik flottakezelő céghez tartozik az adott autó, ezért egyszerűbb és gyorsabb az ügyintézés. 
Autókölcsönző cégünk szervizelés idejére csereautót biztosítunk, hogy munkavállalója kis időre se essen ki emiatt a munkából, és ez által bevételt se veszítsen. A gazdaságos működtetést üzemanyagkártyákkal segítjük régi és új ügyfeleinknek egyaránt.

Keressen minket bizalommal céges autóflotta kezeléssel kapcsolatban, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére kérdései megválaszolásában!

 

Teljeskörű segítség

 

A gyors és komfortos közlekedés, valamint a biztonságos áruszállítás kiemelt szerepet kap napjainkban az igényes vállalkozásoknál. A kisebb és nagyobb cégek számára egyaránt praktikus és költséghatékony megoldást jelent egy megbízható partnerviszony, egy szolgáltató, melynél több terhet is levesznek a válláról.

A flotakezelés számos szempontból előnyös megoldás cége részére, hiszen nincs rá szükség, hogy minden autóját külön-külön ellenőriztesse, a flottakezelés lehetőségével ez egy helyen, egyszerűen, gyorsan elintézhető, az időszakos karbantartás nem jelent többé összetett ügyintézési feladatot.

Nálunk kiválaszthatja az Ön cége számára legmegfelelőbb gépjárműveket, akár munkakörnek megfelelő igények szem előtt tartásával választhat, az autóbérlés lehetőségével. A járművek tökéletes állapotban vannak, így ezt a terhet is levesszük válláról.

Ha Ön is megfelelőnek látja a cégesflotta kezelés rendszerét, és akár az autóbérlésben is segítségére lehetünk, vagy kíváncsi még mélyebben a részletekre, forduljon hozzánk bizalommal és közösen megtaláljuk a megfelelő megoldást Ön és cége számára!